Бизнес каталог arrow МИЛKКОМ 
Бизнес каталог

МИЛKКОМ

ул. "Йордан Йовков" № 13
5770 гр. Луковит
България
България България
Email: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите
Интернет сайт
Телефон: 0897 99 23 55, 0697 5 35 35
Факс: 0697 5 35 35

Фирма "АБЛАМИЛК" ЕООД - гр. Луковит е създадена през 2000 г. с изцяло частен капитал като наследник на Фирма “Милкком“ – гр.Луковит, произвеждаща мляко и млечни продукти от 1998г до 2005г., като наемател на мандрата в гр.Ябланица.

 

Дейността е главно в две направления :

1. Животновъдна ферма в гр.Луковит със 100 млеконадойни крави и техника за обработка на 1500 дка.земя.

 2. Млекопреработвателно предприятие в гр.Луковит с 1500 м2 разгърната площ, включваща цехове за производство и хладилни складове за зреене на продукцията.

На 18-ти юли 2005 г. отвори врати новото млекопреработвателно предприятие на "АБЛАМИЛК" ЕООД-

гр. Луковит и е със структуриран затворен цикъл на изкупуване и преработка на свежи български млека, производство и търговия с млечни продукти, капацитетът на производство е 20 тона краве мляко дневно.

Производствената листа включва: краве сирене (тенекии, вакуум, кутии), кашкавал “Милкком” от краве мляко, краве кисело мляко 3.6%, айран (натурален и плодов), млечна салата и катък.

Производствените мощности са разположени на собствен терен в живописната Луковитска долина сред екологично чиста природа, в район с древна история и култура. В близост са живописните каньони на р.Златна Панега с месността “ Котлен “и пещерата “Темна дупка “. Река Искър с пещерата “Проходна “ най-голямата на Балканския полуостров и феномена в нея, наречен “Очите”. Има обширни зелени пасища, гаранция за висококачествена суровина - свежите млека. Натурални и чисти те са подложени на постоянен строг контрол в лабораториите на мандрата.На базата на българските традиции и технологии за заквасване и преработка на млеката "Милкком" произвежда широка гама от висококачествени млечни продукти под търговската марка "Милкком", радващи се на добър прием от пазара. Фирмата работи с дистрибутори от цяла България. Производствената база отговаря на високите санитарно-хигиенни изисквания на ЕС.

"АБЛАМИЛК" ЕООД има собствен специализиран транспорт за изкупуване на млека; приемни пунктове; физикохимични и микробиологични лаборатории с квалифицирани лаборанти и технолози. Машинният парк разполага със съвременни машини, гарантиращи микробиологичната чистота на продуктите.

"АБЛАМИЛК" ЕООД е известна със своето сирене от краве мляко "Милкком", произведено по специална рецепта чрез съвременни закваски и технологии с превъзходен натурален вкус.

 


  
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds